Kuinka liimata kumia ja vetoketjuja
TURVALLISUUS ENSIKSI: Kun työskentelet puhdisusaineen tai liiman kanssa, käytä aina liuottimen kestäviä hanskoja ja käytä suojalaseja tai suojaa. Työskentele vain paikoissa, joissa on kunnollinen ilmanvaihto tai käytä hengityssuojainta, joka suojaa orgaanisilta höyryiltä . Jos puhdistusainetta tai liimaa joutuu iholle, pese kohta huolellisesti saippualla ja vedellä.

Mitä tarvitset:

-latex arkki
- paksua lateksia tehdäksesi nauhat vahvistamaan kulmia
- vulkanoivaa liimaa ja pienen siveltimen
-vetoketjuliimaa, jos haluat myös kiinnittää vetoketjun lateksiin
-pyöröterä leikkuri
-latex puhdistin
...alkoholia, vessapaperia, neula ja lankaa, sakset, vetoketju niin monella hissillä kuin tarvitset, selluloosa liimaa
Ensiksi sinun tulee leikata liimattavat palaset. Parhaat leikkaukset saat pyöröteräleikkurilla, mutta saksia voi myös käyttää.
Koska lateksi kihartuu, kun siihen laitetaan vulkanoivaa liimaa, sinun tulee väliaikaisesti vahvistaa kumin reunat. Tähän käyttöön , käytä paksuja latex nauhoja (0.8mm tai 1.2mm / 0.0316in tai 0.0474in paksuus) ja 1-1.5cm / 0.4-0.6in leveitä.
Tässä tapauksessa, Pärjäämme kahdella nauhalla. Kuinka paljon tarvitaan, riippuu siitä kuinka monta reunaa tarvitsee vahvistaa. Nauhoja voi käyttää uudelleen.
Puhdista nauhat puhdistus aineella. Älä unohda käyttää hanskoja ja varmista että sinulla on kunnollinen ilmanvaihto. Kun lateksi joutuu kosketuksiin liuottimien kanssa, se alkaa kihartumaan. Tämä on yleinen ilmiö, ei siis syytä huoleen - kumi palautuu alkuperäiseen muotoonsa muutaman minuutin kuluttua.
Kun nauhat kuivuvat, laita vulkanoivaa liimaa puhtaalle puolelle. Ne kurtistuvat jälleen, mutta kuten äsken , rutut häviävät noin 15 minuutissa.
Nauhat, jotka olet valmistellut edellisessä vaiheessa, jäävät väliaikaisesti kiinni sauman ulkopuolelle, joten sinun tulee puhdistaa tämä alue alkoholilla ja vessapaperilla. Näin nauhat saadaan tarttumaan lateksiin. Miksi vessapaperia ? Se on puhdistukseen parempaa, koska se ei jätä nukkaa.
15-20 minuutiin jälkeen nauhat ovat valmiina kiinnitettäväksi lateksin reunaan.
Laita ne oikein lateksin reunaan. Tässä vaiheessa on tärkeää, että ei paina nauhaa liian lujaa, koska se voi jättää hammastuksen tulevaan saumaan. Aseta vain palanen paikalleen.
Sitten paina nauhaa lateksiin kämmenelläsi.
Nyt paina nauhaa peukalollasi. Tämä estää hammastuksen saumassasi.
Nauha on nyt kiinni lateksissa. Toista tämä molemmille palasille.
Kun kummankin palasen reunat on vahvistettu, voimme alkaa puhdistamaan reunoja ( johon sauma tulee ) puhdistusaineella. Jälleen käytä mielummin vessapaperia kuin rättiä. Lateksi täytyy puhdistaa perusteellisesti. Sauma tulee olla 0.5cm/0.2in leveä, joten alue, jonka puhdistat tulee olla hieman leveämpi. Takapuolella olevan vahvistuksen ansiosta lateksi ei nyt rypisty.
Kun se on täysin kuiva (about 20 minuuttia) voimme laittaa liimaa kumpaankin palaseen.
Kun liima on kuivunut (10-15minuuttia), voimme laittaa palaset yhteen - taas, älä paina. Aseta ne vain paikoilleen .
Sitten paina saumaa kämmenelläsi .
Sitten paina hieman peukalollasi .
Nyt voit poistaa nauhat. Niiden pitäisi lähteä aika helposti. Näin sauma on valmis. Anna sen tekeytyä 24h ennen rasittamista. Tuona aikana liima vulkanoituu ja tekee lujan liitoksen lateksiin.
Jos haluat kiinnittää uuteen asuusi vetoketjun, voit nyt tehdä sen. Ensiksi pyöristä vetoketjun päiden reunat.
Näyttää todellakin paremmalta kuin kulmien kanssa!
Estääksesi hissin karkaamisen, Sinun tulee laittaa jonkin sortin este vetoketjuun. On todella helppoa ommella muutama kierros vetoketjun ympäri 2cm/0.8in päädystä.
Tältä sen tulisi näyttää. Kiepin tulisi olla samanvärinen kuin vetoketjunkin.
Koska vaatevetoketju on todella huokoinen, se ei tartu lateksiin. Joten ennen vetoketjun liimaamista lateksiin, sinun tulee kyllästää se "vetoketjuliimalla". Tällätavoin kangas täytetään aineella, joka voidaan liimata lateksiin. Vetoketjuliima tulisi olla samanväristä kuin vetoketjukin (tässä tapauksessa mustaa). Sinun ei tarvitse huolehtia siitä , että liima näyttää aluksi harmaalta - se muuttuu kuivuessaan mustalta.
Jotta liima tunkeutuisi kaikkiin huokosiin, painele vaatetta sormillasi.
Myös vetoketjun päät tulee käsitellä liimalla. Se kuivuu noin tunnissa riippuen lämpötilasta.
Tältä vetoketju näyttää vetoketjuliimalla käsittelyn jälkeen. Voit huomata, että se näyttää kumiselta ja on muuttunut mustaksi.
Voit nyt käyttää vulkanoivaa liimaa vetoketjuun.
Kaikki lateksi, johon haluat liittää vetoketjun tulee käsitellä samalla tavalla kuin muukin liimattava lateksi - Se tulee vahvistaa taustanauhalla toiselta puolelta ja puhdistaa toiseltapuolelta.
Nyt laita vulkanoivaa liimaa myös lateksiin.

sen kuivuttua (10-15 minuuttia) voit alkaa asettamaan vetoketjua ja asua yhteen.

Koska vetoketju ei veny, voit painaa vetoketjua peukalollasi heti.

Poista nauha. Jos jompikumpi vetoketjun päistä jää auki (kuten kaulassa), laita pieni tippa selluloosa liimaa vähintään 3-4 hammasta ennen loppua estääksesi hissiä karkaamasta vetoketjusta. Ja se on valmis ! Nauttikaa :)Älä unohda lisätä tilaukseesi : talkkia ( helpottaa pukemista ) - kumin killotusaine ( saa asusi kiiltämään )
Talkki
8.48 USD
Latex kiilloke & liukaste
16.54 USD
Water-based latex lubricant , 600ml
18.91 USD

© Eurocatsuits.com 2006-2019
Made in EU . Sold exclusively on Eurocatsuits.com