Lateksin hoito
Lateksi on laadukas luonnon materiaali . Säilyttääksesi sen ominaisuuden pitkäksi aikaa , tarjoamme useita hoito ohjeita :

Pukeutuminen :
ensiksi, ota pois kaikki korut, jotka voivat vahingoittaa kumia terävillä kulmillaan . Jos sinulla on pitkät kynntet , tarvitaan tarkkaavaisuutta ettei revitä lateksia niillä . Tomuta lateksin sisäpinta talkilla ( löytyy web-kaupastamme ) - vähentää kitkaa ja helpottaa pukemista . Paras tapa pukeutumiseen on sama tapa jolla sukkahousut puetaan - rullaa kaikki materiaali molemmin käsin ja vapauta sitä mukaan kun puet sitä päällesi . Jos sinun tarvitsee vielä asetella asustetta paremmin pukemisen jälkeen , älä ikinä yritä vetää sitä sormillasi - on parempi vetää sitä koko kämmenellä . Tällä tavoin on pienempi riski repäistä asua . Kun olet pukeutunut on hyvä kiillottaa asusi latex polish - tällä tavoin saat saman kiillon kuin kuvissa .

Riisuutuminen :
on paljon helpompaa . Se on parasta tehdä suihkussa - yksinkertaisesti saippuoi itsesi ja asu on helppo riisua . Riisuutumisen jälkeen pese asuste saippualla ja vedella ja kuivaa se sisä- ja ulkopuolelta .

Säilytys :
puhdistettuna lateksilla on taipumus tarttua itseensä . Näin ollen on suositeltavaa talkita pinta estääksesi tarttumisen . Säilytä lateksia pimeässä, viileässä ja kuivassa paikassa . Parasta laittaa pukupussiin ja vaatekaappiin roikkumaan - pitkässä ajassa jopa heikko valo voi aiheuttaa värien häipymistä lateksista . älä pane mitään painoa sen päälle - pitkän ajan jälkeen halkeamat voivat tulla taitoskohtiin .

Yleistä lateksista :
- käytä kiillottamiseen vain puhdasta nestemäistä silikonia ( sitä saa „latex kiilloke ja liukaste“ web- kaupastamme ) . Täysin samaa ainetta käytetään kondomien liukasteena , joten voimme taata sen sopivuuden lateksille JA ihollesi . Älä käytä teollisuuskäyttöön tarkoitettuja sprayta .
- luonnonkumi on herkkää UV-valolle ( aluksi kumi vaihtaa väriä , myöhemmin latex menettää joustavuutensa ) . Siksi latex tulee pitää poissa suoralta auringon valolta .
- rasva ( myös öljyt paitsi silikoniöljy ) vaikuttavat lateksin rakenteeseen heikentäen elinikää . Joten pidä ne poissa lateksista.
- jos lateksia tarvitsee puhdistaa, käytä vettä ja saippuaa . Myös puhtaalla alkoholilla voi puhdistaa tahroja . Älä käytä mitään muuta puhdistamiseen - jotkin puhdistusaineet voivat heikentää tai häivyttää värejä .
- pidä lateksi loitolla kuparista ( esim.rintaliiveissä ) . Kupari aiheuttaa värimuutoksia ( ei kuitenkaan aiheuta heikkenemistä )
- vältä teräviä esineitä . Normaaliolosuhteissa ,lateksi on joustavaa ja vahvaa . mutta kun se vaurioittuu , se repeää helposti vahingoittuneesta kohdasta .
- vältä lämmönlähteitä - lämpö ikäännyttää lateksia , jolloin joustavuus katoaa . Älä käytä silitysrautaa . Älä pese lateksia pyykkikoneessa tai laita kuivaimeen

Toivotamme monia antoisia hetkiä lateksin parissa
Eurocatsuits.com
Älä unohda lisätä tilaukseesi : talkkia ( helpottaa pukemista ) - kumin killotusaine ( saa asusi kiiltämään )
Talkki
13.41 USD
Latex kiilloke & liukaste
19.73 USD
Water-based latex lubricant , 600ml
20.13 USD

© Eurocatsuits.com 2006-2024
Made in EU ( Czechia ) . Sold exclusively on Eurocatsuits.com .
All images and videos used on this website are our own and we do not permit their use for commercial purposes anywhere else . If you see any item being offered with same image as ours - its pirated image and the item is fake. We dont sell on Ebay nor Aliexpress ... nor do we buy from there . There is fake vendor on Aliexpress , pretending to be Eurocatsuits - beware .