Vedlikehold av lateks
Lateks er et høykvalitets naturmateriale. For å bevare dens kvaliteter over lang tid, så får du her noen tips om hvordan du best kan ta vare på det:

Påkledning:
først, ta av alle smykker, de kan skade lateksen med sine skarpe kanter. Hvis du har lange fingernegler må stor forsiktighet utvises for å unngå å rive lateksen med dem. pudre på innsiden av lateksen med talkum ( kan skaffes i våre ebutikk ) - det reduserer friksjonen vesentlig og gjør det mye lettere å kle på seg. den beste måten å ta på klærne er å bruke samme teknikk som når man tar på strømper - rull all materialen sammen med begge hender og frigør det etterhvert som du trer det på. hvis du trenger å justere klærne etter at du har fått det på, så prøv aldri å dra det med fingrene - det er bedre å bruke håndflaten å skubbe det. På denne måten unngår du faren for å rive et stykke av det. etter at du har fått det skikkelig på, så er det best å polere det med lateks polish - på denne måten vil du oppnå samme glansen som på våre bilder.

Avkledning:
er mye lettere. Det gjøres best i dusjen - bare såp deg selv inn og så vil klærne taes av veldig enkelt. Etter avkledning, vask klærne grundig med såpe og vann og tørk både innsiden og utsiden.

Lagring:
når lateksen er ren og tørr så har den en tendens til å feste seg til seg selv. Derfor er det anbefalt å pudre med talkum for å forhindre klebrighet. lagre lateksen på et mørkt, kaldt og tørt sted. Det er best å putte det i en lystett pose og så inn i garderoben - over en lang periode vil selv et svakt lys forårsake misfarging av lateks. ikke legg vekt på det - etter en langvarig periode, folder vil komme til syne i brettene.

Generelle rettningslinjer for behandling av lateks:
- for å få glans på lateksen, bruk kun ren flytende silikon ( det kan skaffes under navnet ,,lateks polish og glidemiddel" i vår web butikk ). Det samme middelet blir brukt til å smøre kondomer, så vi kan garantere nøytraliteten mot både lateks OG din hud. Ikke bruk noen typer industriell spray.
- naturlig lateks er sensetiv mot ultrafiolet lys ( til å begynne med så får det lateksen til å skifte farge, senere mister lateksen sin elasititet ). Derfor må du holde lateksen borte fra direkte sollys.
- grease ( også oljer, unntatt silikon olje ) påvirker strukturen på lateksen og forkorter levetiden hurtig. Så hold lateksen borte fra dem.
- hvis du trenger å vaske lateksen, bruk såpe og vann. Det er også trygt å bruke ren alkohol for å fjerne flekker. Ikke bruk noe annet til rengjøring - rengjøringsmiddel kan forårsake at lateksen mister glansen eller svekker den.
- hold lateksen borte fra legeringer som inneholder kopper ( for eksempel messing ). Kopper kan forårsake at lateksen skifter farge ( selv om det ikke har noen effekt på styrken, så er det ikke noe hyggelig å ha mørke flekker fra kopper på din lateks catsuit )
- unngå skarpe objekter sammen med lateks. Under normale forhold så er lateks veldig elastisk og sterkt. Men når det blir skadet så vil det fortsette å revne veldig lett på det punktet.
- unngå varmekilder - varme forårsaker hurtig aldring på lateks, så det vil miste sin elasititet. Ikke stryk lateks. ikke vask lateks i vaskemaskin og heller ikke bruk tørketrommel

Vi ønsker mange deg hyggelige stunder med lateksen
Din Eurocatsuits.com
Ikke glem å bestille: talkum ( gjør det lettere å kle på ) - og lateks polish ( forsterker den naturlige glansen til lateks )
Talkum pulver
299 CZK
Lateks polish & lim
440 CZK
Water-based latex lubricant , 600ml
449 CZK

© Eurocatsuits.com 2006-2024
Made in EU ( Czechia ) . Sold exclusively on Eurocatsuits.com .
All images and videos used on this website are our own and we do not permit their use for commercial purposes anywhere else . If you see any item being offered with same image as ours - its pirated image and the item is fake. We dont sell on Ebay nor Aliexpress ... nor do we buy from there . There is fake vendor on Aliexpress , pretending to be Eurocatsuits - beware .